Om âme pure®

Vår vision
Vårt mål är rätt enkelt: att hjälpa personer i alla åldrar att uppnå vacker, sund och välmående hud. Vi har utvecklat effektiva, säkra och trygga arbetsmetoder för att uppnå våra mål genom att erbjuda exklusiva kliniskt dokumenterade hudvårdsprodukter för behandling av vanliga hudproblem. Alla behandlingar kan utföras bekvämt och säkert av kunden, hemma i lugn och ro.
Vi kombinerar användningen av dermaroller med hudvårdsprodukter som innehåller höga doser avancerade och dokumenterade aktiva ingredienser. Därför kan man förvänta sig en hudförnyande effekt som vanligtvis bara uppnås på professionella salonger. Vi erbjuder helt enkelt en dubbel! De mikroskopiska nålarna ökar omedelbart kollagenproduktionen i kroppen med över 200%, samtidigt som hålen i huden mångdubblar absorptionen av de aktiva ingredienserna, eftersom rollern har gjort 50 000 hål i huden som fungerar som en "motorväg" för ingredienserna i huden. Det här är lyxiga premiumhudbehandlingar som du kan göra säkert och bekvämt hemma, till en bråkdel av kostnaden som hudvårdssalonger tar ut. Resultaten är ofta lika bra eller till och med bättre. Detta beror på att du upprepar behandlingen 16 gånger över 8 veckor. Resultaten blir därför bättre och bättre under dessa 8 veckor!

Våra behandlingar
Efter omfattande produktutveckling och testning har vi skapat behandlingar som är anpassade för olika hudproblem; oavsett om det är akne, oren hud, fet hud, stora porer, eller om det är rynkor, ärr, ojämn pigmentering eller åldersfläckar du vill behandla. Vi har också utvecklat mycket effektiva behandlingar för kroppen om du vill behandla bristningar eller celluliter. Vi har även hudvårdsbehandlingar som är anpassade till manlig hud, som har visat sig vara mycket effektiva för att minska och förebygga akne men även för att ta bort akneärr.
Vi använder endast medicinskt kirurgiskt stål i våra dermarollers, och alla rollers är handgjorda. Så vitt vi vet finns det inga andra rollers på marknaden i Europa eller USA som har visat sin effekt genom kliniska studier. Vi använder endast aktiva ingredienser som uppfyller EU:s krav på kosmetika, och all produktion följer EU:s kosmetiska GMP. Vi kräver att de aktiva ingredienserna har visat signifikant effekt i minst 3 människotester, och att de är veganska och icke-GMO.
Vi tar starkt avstånd från alla slags djurtester och ingen av våra leverantörer av ingredienser testar på djur. Därför kan vi stolt säga att vi är en internationell medlem i PETA, vilket ger oss rätt att kalla våra produkter ""Cruelty Free & Vegan"". Vi är även en medlem i Dyrevernalliansen i Norge, där vi också är skyldiga att undvika leverantörer som utför tester på djur.

Våra resultat
Hittills har vi behandlat fler än 700 000 kunder och fått mycket positiv feedback från kunder som skickar oss bilder och berättar hur vi har förändrat deras liv. Det ger oss inspiration och energi för att fortsätta vårt arbete och skapa nya, innovativa hudvårdsprodukter. Men våra kunder frågar oss alltid vad de ska göra efter att behandlingen är klar? "Hur undviker jag att få tillbaka hudproblemen?". Vilken ansiktsrengöring, fuktkräm, skrubb, m.m. rekommenderar ni? Det är därför vi under de senaste 2 åren har utvecklat en bred portfölj av hudvårdsprodukter som ska användas efter behandling. Våra Cleansing Gel, ansiktskrämer, skrubbar, m.m. innehåller samma högdoserade aktiva ingredienser som finns i våra behandlingar. På så sätt kan man säga att dessa produkter gör att du kan fortsätta att "behandla" huden även efter användning av Dermaroller.
PS! Vi rekommenderar att du utför minst 1 behandling per år. Då håller du ålderstecknen borta!

Free returns

Returns within 30 days receive a full refund.

Worldwide shipping

Ship anywhere, rates available at checkout.

24/7 support

Call us anytime at 1(800) 555-1234.