Säkerhet och integritet

Vi uppskattar ditt besök på vår webbplats och ditt intresse för våra produkter. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats och ser till att personuppgifter behandlas på ett säkert sätt av oss som ansvariga för bearbetning.

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Du kan gå till de flesta av våra webbsidor utan att ge oss någon information om dig själv. Men ibland behöver vi information för att förse dig med de tjänster du begär och detta meddelande om skydd av personuppgifter ger information om datainsamling och dataanvändning i sådana situationer.

Genom att använda www.amepure.se godkänner du att vi använder cookies.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler som lagras på din dator, mobil eller surfplatta, som kan användas av webbplatser för att ge dig en personlig och mer effektiv webbplatsupplevelse.

Hur tar man bort cookies?
Om du inte längre vill använda cookies kan du, förutom att inaktivera som förklarat ovan, stänga av cookies i inställningarna för din webbläsare. Du kan också ställa in webbläsaren så att den frågar varje gång vår webbplats försöker lämna en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan du även ta bort tidigare sparade cookies. Hur man tar bort cookies beror på vilken webbläsare du använder och mer information finns här:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari

Observera att denna åtgärd kommer att leda till att vår webbplats, samt de flesta andra, inte fungerar optimalt om du inte godkänner cookies.

Lokala cookies
Detta är cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera korrekt. Utan dessa fungerar inte grundläggande funktioner som sidnavigering och inloggning till ditt användarkonto.

Anpassning
Vi använder information om hur du använder vår webbplats, din köphistorik och annan identifierande information för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats, skräddarsydd för dina önskemål. Det innebär att du kan få personliga erbjudanden som är skräddarsydda för de produkter du föredrar.

Google Analytics:
Google Analytics är en analystjänst som tillhandahålls av Google inc. Den samlar in information om vilka sidor du besöker på vår webbplats, hur länge ditt besök varar, antalet besök och från vilken webbplats du kom till vår webbplats. Den insamlade informationen behandlas av Google och används för att generera besökarstatistik och rapporter som kan visa oss hur våra kunder använder webbplatsen. Vi använder denna tjänst för att analysera användningen av vår webbplats.

Google:
Cookies från Google används också i samband med att vi använder en sökmotor som levereras av Google. Den hämtar information om sökord och vilka sökresultat det klickar på. Google använder informationen för att förbättra sökmotorn.

Retargeting cookies:
Vi använder följande Google Analytics-annonseringsfunktionalitet: Remarketing med Google Analytics. Du kan hantera dina annonsinställningar här https://www.google.com/settings/ads/ och dina inställningar för mobilappannonser här

Facebook:
Cookies från Facebook läggs bara till om du tidigare har besökt Facebook eller använder en Facebook-funktion eller länk på vår webbplats. Dessa cookies används av Facebook-funktionerna på vår webbplats, till exempel "Dela" och "Gilla"-knappen.
Informationen kan också användas för att nå dig på Facebook med erbjudanden från oss.

Zendesk Chat:
Det här är vår chattjänst som du hittar runt om på webbplatsen. Om du startar en chatt inhämtas information som identifierar dig för vår kundtjänst. Informationen behandlas av Zendesk LTD.

Vad som samlas in och lagras
Vi kan lagra följande information: Namn
Kontaktinformation, inklusive e-post, mobilnummer.
Demografisk information såsom postnummer, preferenser
Annan relevant information
En ytterligare lista som beskriver cookies och vad de innehåller för information kan hittas längre ner på sidan.

Vad vi gör med informationen vi lagrar
Vi vill ha denna information att förstå kundens behov och ge en bättre webbplatsupplevelse:

Interna analyser
Vi kan använda informationen för att förbättra webbplatsen.
Vi skickar regelbundet produktkampanjer via e-post om nya produkter, erbjudanden och annan information till e-postadressen du angav.

Säkerhet
Vi försäkrar att informationen du uppger hålls säker. För att säkerställa att din information inte avslöjas för tredje part har vi ett säkerhetssystem som skyddar informationen vi samlar in från våra kunder.

Kontroll av personliguppgifter
När du registrerar dig eller på annat sätt ger oss personuppgifter, delar vi inte denna information med tredje part utan ditt tillstånd, förutom de begränsade undantagen som redan nämnts. Informationen kommer endast att användas för ovan nämnda ändamål. Om du registrerar dig anger du också hur och om du vill att vi ska kommunicera med dig.

Tillgång till personuppgifterna
Vi ger dig möjligheten att säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Om du registrerar dig på vår webbplats får du när som helst en fullständig översikt över din beställning.
Personuppgiftslagen garanterar dig rätten att få tillgång till personuppgifter, samt rätten att rätta till eller radera ofullständiga eller felaktiga uppgifter.