FAQs

ÂME PURE® DERMAROLLER-BEHANDLING

Vad är dermaroller/microneedling?

Dermaroller (microneedling/mikronålbehandling) är en väletablerad behandling, som har använts av dermatologer och plastikkirurger i många år. Det används ofta vid professionella ansiktsbehandlingar på salong, och nu kan du utföra samma behandling hemma.
Enkelt förklarat skapar CIT Face Roller™ mikroskopiska hål i hudytan, som simulerar en ""skada"" men utan att huden skadas. En naturlig reparationsprocess påbörjas omedelbart och huden kommer att släppa ut en myriad av tillväxthormoner, så att kollagen- och elastinproduktionen kickas igång till höga nivåer. Huden kommer därför att förnya sig och bli jämnare eftersom ny hud ersätter gammal och skadad hud.
Resultatet är en jämn, mjuk hud med färre ärr, orenheter, pigmentfläckar, stora porer och rynkor.
Behandlingen kan öka kollagenproduktionen med över 200% efter första behandlingen. Dessutom ökar CIT Roller absorptionen av dina hudprodukter till dermis med upp till 1 000 gånger genom de mikroskopiska kanalerna.
Vid normal applicering av hudvårdsprodukter absorberas endast 0,5% av de aktiva substanserna i produkten i dermis, resten blir kvar utanpå huden.
Det är just därför vi har utvecklat Collagen Therapy Gel, som ska appliceras omedelbart efter dermaroller-behandlingen. Den innehåller en hög dos aktiva ingredienser, vilket är mycket viktigt för att uppnå bra resultat. Dessutom kyler gelen omedelbart ned huden och tar bort rodnad.

Jämfört med till exempel laserbehandling är vår dermaroller-behandling smärtfri, utan obehagliga biverkningar och mycket kort återhämtningstid. Det kan användas på alla hudfärger, utan risk för hyperpigmentering. Men det bästa av allt är att du sparar tusentals kronor.

Vad skiljer dermaroller från laser och andra hudföryngrande behandlingar?

Resultatet av behandlingen är jämförbart med effekten av laserbehandling, men utan biverkningar och återhämtningstid.
Ingen värme används, och den kan därför användas på alla hudfärger utan risk för hyperpigmentering.

Vilka hudproblem kan behandlingarna från âme pure® hjälpa dig med?

âme pures® CIT Roller-hemmabehandlingar är kända för att ge fantastiska resultat. De bästa resultaten uppnås i kombination med Collagen Therapy Gel, som effektivt bekämpar hudproblem med sina högdoserade aktiva ingredienser. Behandlingarna är kliniskt dokumenterade att ge fantastiska resultat.
Behandlingen minskar:
• Akneärr
• Rynkor och linjer
• Stora porer
• Oren hud och finnar
• Pigmentering och åldersfläckar
• Stramar upp huden
• Celluliter
• Bristningar
• Normaliserar oljig och fet hud
• Ger en jämnare hudyta

VAL AV ANSIKTSBEHANDLING

Vad är CIT Face Roller?

âme pure® CIT Face Roller är en roller med 192 tunna medicinska nålar av kirurgiskt stål, med en längd på 0,5-0,75 mm. Den rullas över huden för att stimulera och öka tillväxten av nya kollagenfibrer i huden.
âme pure® CIT Roller är en hudförbättrande behandling helt utan kirurgi.

Ger en dermaroller med fler nålar bättre resultat?

Nej, vi känner inte till några studier som visar att fler nålar ger bättre resultat. Fler nålar gör att man måste använda mer kraft för att tränga igenom huden, vilket ökar risken för nerv-/vävnadsskada, blödningar och smärta.
Dokumenterade studier finns för dermaroller med 192 nålar och Body Roller avsedd för kropp med 400 nålar.

Vilken längd ska jag välja på CIT Face Roller?

Välj 0,5 mm för att behandla stora porer och oren hud, akneärr, linjer/rynkor eller pigmentfläckar.
Välj 0,75 mm för att behandla djupa och gamla rynkor eller djupa ärr.

Vad ska jag välja mot linjer, rynkor och pigmentfläckar?

Den mest effektiva behandlingen för mogen hud är WrinklEraser™.
Studier visar synlig minskning av rynkor på bara 1 vecka. Behandlingen ger huden ett jämnare och fastare utseende med tre mycket aktiva ingredienser. Den bekämpar ålderstecken som linjer, rynkor, pigmentfläckar och stora porer.

Vad ska jag välja mot akneärr eller oren problemhud?

Behandlingen CIT Face Roller Platinum ger en jämn och ren hud, utan akneärr och stora porer. Det är en vetenskapligt avancerad behandling som bekämpar problemhud med högdoserade aktiva ingredienser och ger snabbt synliga resultat.
Behandlingen har kliniskt dokumenterats att minska akneärr 50-80%.

Vid aktiva finnar bör man undvika att rulla direkt över utbrotten. Om du har flera utbrott i ansiktet kanske du vill välja Adjustable Derma Stamp. Det ger en mer exakt behandling och undviker att rulla över utbrotten. Nålarna kan justeras från 0,2 till 1,00 mm, och är därför lämpliga för behandling av ärr och orenheter på halsen, axlar och rygg.

Vad ska jag välja om jag har känslig hud?

Vi rekommenderar CIT Face Roller BASIC med 0,5 mm långa nålar. Behandlingen är 100% naturlig, ekologisk och stimulerar hudens immunförsvar med den patenterade aktiva ingrediensen Betox93, världens renaste Beta Glucan.
Det ger goda resultat på små ärr, linjer, ojämn hudstruktur och stora porer.

Vad ingår i CIT Face Roller BASIC-paketen?

CIT Face Roller Basic, WrinklEraser Basic och CIT Face Roller Platinum innehåller CIT Face Roller, Collagen Gel, som appliceras omedelbart efter rullning, och Sanitizer Spray, som används för att desinficeras huden och roller, både före och efter behandlingen.
Detaljerade instruktioner om hur man använder produkterna finns i CIT Face Roller-asken.

VAL AV KROPPSBEHANDLING

Vad är CIT Body Roller?

CIT Body Roller har utvecklats för att behandla problem på kroppen, eftersom den är dubbelt så bred som CIT Face Roller.
CIT Body Roller skapar mikroskopiska hål i huden, vilket gör att hudens naturliga läkningsprocess sätter igång direkt. Detta leder till att kollagen och elastin produceras, och ny slät hud kommer att ersätta gammal och skadad hud.
Behandlingen ökar kollagenproduktionen med mer än 200% efter första behandlingen och ser till att våra prisbelönta aktiva ingredienser som bekämpar bristningar, ärr och celluliter tränger in 1000 gånger bättre i huden.

Vilken längd ska jag välja på CIT Body Roller?

Välj 0,75 mm för att behandla celluliter, nya bristningar eller om områden med tunn hud ska behandlas, t.ex. bröstet, undersidan av armarna.
Välj 1,00 mm för att behandla bristningar och kroppsärr.

Vad är skillnaden mellan CIT Face Roller och CIT Body Roller?

CIT Body Roller™ har utvecklats för att behandla problemområden på kroppen, eftersom den är dubbelt så bred och har dubbelt så många nålar som CIT Face Roller™.
Det ska bara användas på kroppen och aldrig i ansiktet.
Om du vill behandla ärr i ansiktet och på kroppen samtidigt rekommenderar vi att du väljer Adjustable Derma Stamp. Nålarna kan justeras från 0,2 mm till 1,00 mm.

Vad ska jag välja mot bristningar?

Intensive Stretch Marks Eraser™, en av marknadens mest avancerade och effektiva behandling för bristningar och ärr på kroppen.
Behandlingen kan minska bristningar och ärr betydligt på bara 8 veckor. Vår erfarenhet visar att du kan uppnå 50-80% minskning av bristningar och ärr.
Välj 0,75 mm för att behandla celluliter, nya bristningar eller om tunna hudområden ska behandlas, t.ex. bröstet, undersidan av armarna.
Välj 1,00 mm för att behandla bristningar och ärr på kroppen.

Vad ska jag välja mot celluliter?

Intensive Cellulite Eraser är en prisbelönt och snabbverkande cellulitbehandling som effektivt minskar celluliter, samtidigt som den slimmar och stramar upp kroppen.
De högdoserade aktiva ingredienserna ger silkeslen hud och förhindrar bildandet av nya celluliter.
Studier visar synliga resultat efter bara 2 veckor! En av studierna visade en fettreduktion på 2 kg och minskning på 1,5 cm runt låren efter 8 veckor.

Vad ingår i kroppsbehandlingarna?

I alla kroppsbehandlingar får du CIT Body Roller, Gel som appliceras omedelbart efter rullning, en kräm som applicerad dagligen och 2 desinfektionssprayer som används för att rengöra händer, roller och hud som ska behandlas.
Detaljerade instruktioner medföljer också.

HUR ANVÄNDER MAN DERMAROLLER FÖR ATT FÅ BÄST RESULTAT

Steg för steg - CIT Face Roller

Steg för steg på video hittar du HÄR
1. Desinficera CIT Face Roller, händer och hud som ska behandlas med âme pure® Sanitizer Spray.
Spraya och låt CIT Face Roller och huden torka helt innan behandlingen påbörjas.
2. Börja rulla med lätt till mediumtryck. Tryck inte hårt.
3. Rulla över hudområdet 5 gånger horisontellt, 5 gånger vertikalt, 5 gånger diagonalt till höger och 5 gånger diagonalt till vänster.
Fram och tillbaka räknas som en gång.
4. Applicera Collagen Gel omedelbart efter att du har rullat.
Vissa känner en mycket mild ""solbränna"" i huden efter behandling. I sådana fall kan man applicera Gel 2-5 gånger under kvällen, vilket leder till att eventuell rodnad och värmekänsla försvinner inom några timmar.
Inga andra produkter än Collagen Gel ska appliceras på huden natten efter att du har genomfört behandlingen.
Morgonen efter (minst 6 timmar efter behandling) kan fuktkräm och smink appliceras som vanligt. Därför är det perfekt att göra behandlingen på kvällen så att du vaknar med bra hud.
5. Efter varje behandling skall CIT Roller rengöras med hjälp av varmt vatten. Därefter skall den desinficeras med âme pure Sanitizer Spray. Låt den lufttorka innan den packas ned i det medföljande fodralet.
Samma sak gäller för Derma Stamp och CIT Pen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmoE7LvSOcE&feature=youtu.be

Steg för steg - CIT Body Roller

Steg för steg på video hittar du HÄR

1. Desinficera CIT Body Roller, händer och hud som ska behandlas med âme pure® Sanitizer Spray.
Spraya och låt CIT Body Roller och huden torka helt innan behandlingen påbörjas.

2. Börja rulla med lätt till mediumtryck. Tryck inte hårt.

3. Rulla över hudområdet 5 gånger horisontellt och 5 gånger vertikalt.
Fram och tillbaka räknas som en gång.

4. Applicera Stretch Marks eller Cellulite Gel omedelbart efter rullande. Det kan appliceras 2-5 gånger under kvällen om huden känns varm eller röd. Gelen kommer att svalka huden och ta bort rodnad.
Inga andra produkter än Gel ska appliceras på huden natten efter behandling.

5. Efter varje behandling skall CIT Body Roller rengöras med hjälp av varmt vatten. Därefter skall den desinficeras med âme pure Sanitizer Spray. Låt den lufttorka innan den packas ned i det medföljande fodralet.

https://www.youtube.com/watch?v=kFwEs9CpTWA&feature=youtu.be 

Hur ofta ska jag göra dermaroller-behandlingen?

Behandlingen med CIT Face Roller och CIT Body Roller utförs på kvällen, 2-4 gånger varannan vecka.
Det betyder att du har 1 vecka CIT Roller-behandling och 1 vecka utan. Till exempel kan du rulla: söndag, tisdag, torsdag och lördag, sedan 1 veckas paus innan du börjar rullveckan.
Sedan fortsätter behandlingen i 8 veckor.

Om du har känslig hud kan du gärna börja med 2 behandlingsdagar under rullveckan, till exempel söndag och torsdag. När du känner att din hud har blivit van vid behandling kan du öka till 3-4 dagar under behandlingsveckan.
Det är viktigt att komma ihåg att du aldrig ska rulla två dagar i rad, eftersom din hud behöver tid att läka

Hur rengör man dermaroller?

Efter varje behandling ska CIT Roller rengöras under varmt vatten. Därefter skall den desinficeras med âme pure Sanitizer Spray. Låt den lufttorka innan den packas ned i det medföljande fodralet.

Hur många gånger kan jag använda CIT Roller och när måste den bytas ut?

âme pure® CIT Roller kan användas under hela behandlingsperioden på 8 veckor, vilket motsvarar 16 gånger.
Många människor vill börja en ny behandling efter en paus på 3 till 4, och då ska man använda en helt ny CIT Roller. Detta beror på att nålarna blir slitna och trubbiga och kan få motsatt effekt.

Hur många gånger per år kan jag göra behandlingen?

Behandlingsperioden är 8 veckor. Om du vill utföra en ny behandlingsperiod rekommenderas du att vänta 3-4 veckor innan den nya behandlingen påbörjas.
Vi rekommenderar att du behandlar 2-3 gånger om året för att förhindra åldrande, oren hud, pigmentering och stora porer.
När behandlingen upprepas blir resultaten bättre och bättre för varje gång.

RESULTAT

När ser jag resultat?

De flesta ser direkt resultat, men det slutliga resultatet kommer över tiden då huden förnyar sig. När behandlingsperioden är klar kommer du att märka att huden är fastare samt att rynkor, ärr, orenheter, pigmentfläckar och stora porer reduceras. Hudens allmänna tillstånd blir bättre. Huden kommer faktiskt att arbeta för att förbättra sig i flera månader efter att behandlingsperioden är avslutad. Det är inte så att effekten försvinner efter ett tag. På grund av det faktum att kollagenproduktionen ökar kommer huden att öka i tjocklek, vilket ger en slät och jämn hud.

Ta gärna en titt på de resultat som våra kunder har delat med sig av HÄR.

Var hittar jag före- och efterbilder från andra kunder?

Vi uppmuntrar alla kunder att dela med sig av sina före- och efterbilder.
De resultat som våra kunder visat upp för oss går att hitta HÄR.

Är det någon "återhämtningstid" efter användning av CIT Roller?

Vissa känner en mycket lätt ""solbränna"" efter behandling.
Collagen Gel tar bort denna rodnad inom några timmar. Det rekommenderas att applicera Gel 2-5 gånger under kvällen.
Undvik att applicera andra produkter och smink på huden före nästa morgon. (Minst 6 timmar efter behandling)

OBSERVERA

Kan âme pure CIT Roller användas på alla hudfärger?

Ja, det är säkert att använda dermaroller-behandlingen på alla hudfärger. I motsats till laser används värme inte under denna behandling, vilket gör att det inte finns någon risk för hyperpigmentering.

Kan CIT Face Roller användas om man har aktiva akneutbrott?

CIT Face Roller ska inte rullas direkt över utbrott/akne eller öppna sår.
Därför rekommenderar vi att rulla utanför finnarna. Detta kommer att förhindra nya utbrott genom att normalisera sebumproduktionen i huden.
Om du har flera utbrott som gör det svårt att rulla rekommenderar vi att du väljer Adjustable Derma Stamp. Den ger en mer exakt behandling av problemhud, så att det är lättare att undvika att behandla områden med utbrott.

När bör man inte använda dermaroller?

Man bör undvika att använda dermaroller om man har:
Munsår, vårtor, diabetes, använder blodförtunnande läkemedel, är gravid/ammar, har fått kemoterapi det senaste året eller har allergier mot medicinskt kirurgiskt stål.
Om du har en hudsjukdom eller är under aknebehandling rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan du använder dermaroller.

FRAKT

Hur lång är leveranstiden?

Vi levererar blixtsnabbt på 1-3 arbetsdagar.

Erbjuder ni fri frakt?

Ja, vi har fri frakt på alla beställningar!

Var är mitt paket?

Om du inte har fått spårningsnummer på din beställning, vänligen kontakta vår duktiga kundtjänst så kommer de att hjälpa dig.

BETALNING

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vi erbjuder flera säkra betalningsmetoder:
• Klarna Faktura - Få hem produkterna innan du betalar
• Visa/ Mastercard
• PayPal

RETURER

Kan jag returnera produkterna?

Du har alltid fri ångerrätt i 14 dagar, så länge förseglingen runt produkterna inte har brutits.
Läs gärna våra köpevillkor