• Home
  • Före- & efterbilder

Före- & efterbilder

Vi uppmuntrar alla våra kunder att dela med sig av sina fantastiska resultat.
Skicka gärna dina bilder till info-se@amepure.com. Om vi väljer att använda dina bilder får du en fin belöning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansikte (18 Bilder)

Maria

"Jag är så nöjd över mina resultat! Jag kan äntligen börja dagen med ett leende."

Visa mer

Hannah

"Jag har inte längre fet hy, mörka fläckar och ärr är nu betydligt mindre synliga och porerna nästan helst borta, och förr hade jag mycket besvär med det!
I vintras började jag rolla ansiktet och blev förvånad över resultatet!"

Visa mer

Stephanie, 36

"Sedan jag var 36 har jag verkligen testat allt, till och med läkemedel, mot min finniga hud, men inget har funkat.
Behandlingen med âme pure har förvandlat min hud helt och jag skäms inte längre för att gå osminkad."

Visa mer

Delia

"Äntligen en produkt som fungerar! Resultaten kom snabbt och redan efter 1 vecka såg jag stor skillnad. Nu går jag och känner på min hud hela tiden, jag har aldrig haft så jämn, mjuk och ren hud förut.
Jag är så glad att jag har hittat era produkter."

Visa mer

Anne-Mette

"Efter att jag började använda âme pure har jag fått resultat jag knappt kunde drömma om! Jag har haft problem med stora porer, rynkor och ärr, och jag har testat många andra dyra behandlingar på klinik som kristallpeeling. Jag tycker att âme pure är ett fantastiskt alternativ till dyra behandlingar."

Visa mer

Alyss

"Allt jag kan säga är att det är fantastiskt! Jag ser redan resultat för min akne och akneärr.
Jag var väldigt skeptisk till att köpa produkterna först på grund av mängden andra produkter jag har testat som inte har fungerat. Jag var så imponerad att jag nu även har köp âme pures ansiktsrengöring och fuktkräm. Definitivt en risk som lönade sig!"

Visa mer

Jeannine

"Jag är väldigt nöjd över resultaten. Min hud ser ut och känns så mycket bättre.
Jag var skeptisk i början men nu skulle jag rekommendera det till alla."

Visa mer

Doro

"Min hud är nu fastare, jämnare, porerna är mindre och rynkorna är helt borta. Huden känns fast och tight. Jag skulle aldrig ha trott att såna resultat var möjliga hemma, om jag inte hade upplevt dem själv!!"

Visa mer

Nicola

"Jag kan inte uttrycka hur chockad jag är över hur snabbt den här behandlingen har börjat fungera...
Jag gjorde behandlingen på fredagskvällen, dagen efter såg det inte så annorlunda ut men på kvällen när jag tog av mitt smink kunde jag knappt tro mina ögon!!! Fantastiskt!!! XX"

Visa mer

Cathrine

"De senaste 5 åren har jag haft stora problem med pigmentfläckar i pannan. Jag har testat många olika produkter som inte har gett resultat. Nu är jag klar med âme pure Roller-behandlingen, och resultaten är verkligen helt otroliga. Jag hade faktiskt aldrig förväntat mig så bra resultat! Tusen tusen tack, det här har räddat min hud!"

Visa mer

Emily

"Jag verkligen ÄLSKAR den här behandlingen! Jag har haft problem med akne så länge jag minns, och jag har också behandlats med aknemedicin utan att få bra resultat.
Det här är mitt resultat efter bara 2 veckor med Âme pure, som ni kan se är min hud helt förvandlad! Jag vill rekommendera produkterna till alla som sliter med sin hud och som kanske har gett upp.
Jag är så glad över att äntligen ha hittat något som fungerar!"

Visa mer

Gely

"Jag har använt âme pures produkter mot finnar, oren och torr hud. Jag är otroligt nöjd med resultatet. Min hud har aldrig varit så fin, haft sånt glow och varit så ren. Till och med mina porer har blivit mindre, och en begynnande "bekymmersrynka" har jämnats ut!
Jag kan rekommendera alla att testa de här produkterna!"

Visa mer

Silje

"Jag ska vara ärlig och säga att jag hade mina tvivel innan jag började, men det här är en produkt jag verkligen kan rekommendera. Jag har använt starka aknemediciner, gått på antibiotikakurer, peeling med fruktsyror och lagt MASSA pengar på produkter och behandlingar som tyvärr inte har hjälpt i långa loppet. Nu är jag inne på månad 4 och hittills har jag bara haft en enda liten finne på kinden. Jag vågar till och med gå till brevlådan utan att sminka mig först! Det gjorde jag faktiskt inte innan. Tack!"

Visa mer

Happy Customer

"Jag har testat så många produkter som bara har gjort huden värre. Jag har också varit hos hudläkaren, men behandlingarna irriterade bara min hud. Därför var jag väldigt skeptisk till âme pure, varför skulle det fungera när inget annat har fungerat? Men nu är jag så glad att jag valde att testa, för âme pure har verkligen förändrat min hud. Den har blivit jämnare och finare. Mina ärr är mycket mindre synliga och jag får inte finnar längre, som jag fick förr. De här produkterna är värda varje krona!"

Visa mer

Donna

"Efter att ha använt âme pure Roller i 2 veckor är min hud jämnare, fri från linjer, har mer lyster och pigmenteringen har blivit jämnare. CIT Roller roller gör så att ingredienserna i WrinklEraser Gel kan absorberas djupare i hudlagren, och ger kraftfulla antiageing-resultat... Den får fem stjärnor från mig och jag kan rekommendera den varmt!"

Visa mer

Gabriella

"Jag är riktigt imponerad över mina resultat! Jag hade cystisk akne på min haka, pormaskar, finnar, ojämn hud och har seriöst testat allt för att bli av med min akne, MEN INGENTING FUNGERADE... Efter BARA 1 användning märkte jag en dramatisk skillnad! Min hud har blivit såååå mycket bättre! Jag kan verkligen säga att mitt självförtroende är TILLBAKA!"

Visa mer

Helen

Jag var skeptisk och tänkte att det var för bra för att sant. Jag är glad att jag testade! Jag såg tydliga resultat efter bara första veckan. När behandlingen på 2 månader var klar var finnarna och inte minst ärren helt borta!!!

Visa mer

Gabriella

Jag är riktigt imponerad över mina resultat! Jag hade cystisk akne på min haka, pormaskar, finnar, ojämn hud och har seriöst testat allt för att bli av med min akne, MEN INGENTING FUNGERADE... Efter BARA 1 användning märkte jag en dramatisk skillnad! Min hud har blivit såååå mycket bättre! Jag kan verkligen säga att mitt självförtroende är TILLBAKA!

Visa mer

Fransar och bryn (6 Bilder)

Melanie

"Jag bara ÄLSKAR fransserumet från âme pure. Jag har aldrig haft så långa och fylliga fransar förut. Det är helt otroligt hur långa mina fransar har blivit på så kort tid! Jag rekommenderar alla att testa."

Visa mer

Alexandra

"Mina fransar var helt förstörda efter förlängningar. Bilden längst upp visar hur de såg ut och bilden under visar hur mycket fransarna har växt med âme pures fransserum på bara 4 veckor 😍"

Visa mer

Sophie

"Det här är det bästa fransserumet jag någonsin har testat! Efter bara 2 veckor började jag att se stora förändringar på mina fransar :-)"

Visa mer

Mia

"Mina ögonbryn var övernoppade och jag fick dem aldrig att växa tillbaka. Efter att jag började använda serumet från âme pure har de blivit så fylliga och fina. Jag är otroligt nöjd!"

Visa mer

Tina

"Lash & Brows Enhancer är verkligen en fantastisk produkt!
Efter två graviditeter började jag att tappa ögonfransarna, och när jag var ung var det inne med tunna, övernoppade ögonbryn som tyvärr aldrig växte tillbaka - tills jag köpte fransserumet från âme pure! Efter ca 5-6 veckor har mina fransar blivit superlånga och fina och jag har också fått fylliga bryn! Jag är SÅ glad och kan verkligen, verkligen rekommendera produkterna till alla som vill ha bra resultat."

Visa mer

Tina

"Jag har hittat det bästa fransserumet på marknaden! Jag märkte resultat efter bara 10 dagar och nu är mina fransar fylligare och längre än någonsin! Jag kan rekommendera det här till alla som vill ha superlånga fransar snabbt, för det fungerar verkligen!"

Visa mer

Kropp (8 Bilder)

Jeanett

"Resultaten är galna! Jag är så glad och överraskad över hur effektiva era produkter är. Det verkar som att behandlingen har gjort min kropp smalare och fastare också! Jag fick massor av bristningar efter min graviditet, så om du också har problem med bristningar skulle jag verkligen rekommendera âme pure! Många kanske tror att det här är ett skämt, men det fungerar verkligen! Jag har använt Intensive Stretch Marks Eraser 1.00mm."

Visa mer

Lisa

"Jag har använt cellulitbehandlingen nu i snart två månader. Jag kan helt ärligt säga att jag inte har trott på något sånt här tidigare. Men efter en stund med Body CIT Roller på kvällen innan jag lägger mig har jag fått jättefina resultat! Jag kan verkligen rekommendera den här produkten! Jag har länge kämpat med celluliter på baksidan av mina lår. Något jag länge försökt ta bort med alla möjliga metoder. Och det är säkert inget jag är ensam om. Jag såg bra resultat efter första gången jag gjorde det. Och jag ser fram emot att kunna visa låren utan att skämmas över celluliterna! :)"

Visa mer

Kim

"Jag var så otroligt skeptisk till att det här skulle ge några resultat över huvud taget. Jag hade inga pengar till någon operation när jag fick massa bristningar och ärr efter graviditeten när jag var 22 år. Jag tyckte att magen såg hemsk ut och hoppades verkligen att den här behandlingen skulle hjälpa. Efter bara 3 gångers användning började magen att se sååå mycket bättre ut. Jag kunde knappt tro mina egna ögon. Nu är jag jätteglad över resultatet efter 8 veckor. Jag kunde inte vara nöjdare! Tusen tack för alla fantastiska produkter, jag rekommenderar alla att testa dem!"

Visa mer

Yinka

"Jag ångrar inte en sekund att jag köpte de här produkterna. Efter några veckor är mina bristningar så kraftigt minskade att jag äntligen vågar använda korta kjolar och bikini igen!
Trots att produkterna är lite dyra har det varit varje krona, för de är verkligen magiska.
Här är mina före- och efterbilder."

Visa mer

Annette

"Jag är så överlycklig!
Nu har jag bara en vecka kvar på min behandling av bristningarna och det är som en dröm! Dom är nästan borta. Från att ha varit 1-2cm tjocka "hål-revor" på armen till att mer se ut som lite ojämn hud.
Jag var på väg att kontakta en plastikkirurg för att operera bort dom, då de verkligen förstör mitt liv. Men tänkte prova på er behandling först, men efter dessa 8v så är jag så otroligt nöjd. Skulle jag köra en omgång till så skulle dom försvinna helt. Jag vet inte hur det går till med det är magiskt!"

Visa mer

Christina

"Det är verkligen galet hur jämn och len huden har blivit efter att jag har använt Intensive Cellulite Eraser. Jag har ingen "hull" eller apelsinhud längre på låren. Dessutom har den stramat upp min hud."

Visa mer

Janita

"Jag har använt cellulitbehandlingen nu i snart två månader. Jag kan helt ärligt säga att jag inte har trott på något sånt här tidigare. Men efter en stund med Body CIT Roller på kvällen innan jag lägger mig har jag fått jättefina resultat! Jag kan verkligen rekommendera den här produkten! Jag har länge kämpat med celluliter på baksidan av mina lår. Något jag länge försökt ta bort med alla möjliga metoder. Och det är säkert inget jag är ensam om. Jag såg bra resultat efter första gången jag gjorde det. Och jag ser fram emot att kunna visa låren utan att skämmas över celluliterna! :)"

Visa mer

Jeanett

"Resultaten är galna! Jag är så glad och överraskad över hur effektiva era produkter är. Det verkar som att behandlingen har gjort min kropp smalare och fastare också! Jag fick massor av bristningar efter min graviditet, så om du också har problem med bristningar skulle jag verkligen rekommendera âme pure! Många kanske tror att det här är ett skämt, men det fungerar verkligen! Jag har använt Intensive Stretch Marks Eraser 1.00mm."

Visa mer